Αξιοθέατα

 • Νεκρομαντείο

  Νεκρομαντείο

  Νεκρομαντείο

  Το Νεκρομαντείο (20 χλμ. από την Πάργα), όπου κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο Χάρων (βαρκάρης - οδηγός των νεκρών) οδηγούσε τις ψυχές, μέσω της Αχερουσίας λίμνης στον κάτω κόσμο.

 • Πηγές του Αχέροντα

  Πηγές του Αχέροντα

  Πηγές του Αχέροντα

  Οι πηγές του Αχέροντα ποταμού, μια υπέροχη πραγματικά περιοχή, αναγνωρισμένη διεθνώς σαν περιχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

 • Αρχαία Νικόπολη

  Αρχαία Νικόπολη

  Αρχαία Νικόπολη

  Η αρχαία Νικόπολη, που χτίστηκε από τους Ρωμαίους το 27 π. Χ. με το αρχαίο θέατρο και τα ψηφιδωτά. Απέχει 50 χλμ. από την Πάργα και 7 χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας.

 • Κάστρο της Πάργας

  Το κάστρο της Πάργας

  Το κάστρο της Πάργας

  Το ενετικό κάστρο της Πάργας, στο λόφο πάνω από την πόλη, με υπέροχη θέα προς την πόλη, την παραλία Βάλτου αλλά και τη θάλασσα του Ιονίου πελάγους.

 • Κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς

  Κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς

  Κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς

  Το κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς βρίσκετα ανάμεσα από την Ανθούσα και την Αγιά σε ύψωμα που δεσπόζει όλη τη περιοχή της Πάργας. Το ογκώδες επιβλητικό φρούριο έχτισε ο Αλή πασάς για να επιτηρεί και πολιορκεί την ατίθαση Πάργα.

 • Αρχαία Δωδώνη

  Αρχαία Δωδώνη

  Αρχαία Δωδώνη

  Το θέατρο της Δωδώνης (2000 π.Χ.) είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα αρχαία ελληνικά θέατρα, με θέσεις περίπου 18000 ατόμων. Αποτελούσε ένα αναπόσπαστο τμήμα του καταφυγίου της Δωδώνης και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τον επισκέπτη που έφτανε από τη νότια πλευρά μιας και ήταν το πιο εμφανές μνημείο το οποίο κυριαρχούσε στο χώρο με τις καμπύλες επιφάνειες και τα πανύψηλα τείχη που το συγκρατούσαν.

 • Το νησί της λίμνης Παμβώτιδας

  Το νησί της λίμνης Παμβώτιδας

  Το νησί της λίμνης Παμβώτιδας

  Το νησί στη λίμνη Παμβώτιδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των Ιωαννίνων: συνδέεται με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Σήμερα το νησί κατοικείται, κάτι το οποίο αποτελεί σπάνιο φαινόμενο παγκοσμίως, από 100 οικογένειες οι οποίες απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού και της αλιείας.

Τηλεφωνήστε μας
+30 2682056670
+30 6946243318
+30 6937044151
Βρείτε τα διαμερίσματα μας
Παραλία Λούτσας, Βράχος
Πρέβεζα, TK 48062
Στείλτε μας ένα μήνυμα
Mobile Εφαρμογές
Copyright 2015 Το Πέτρινο - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην παραλία Λούτσας στην Πρέβεζα.
Designed by PlanTech
Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Validator